TUSAŞ Anka-3/MİUS hangardan çıktı!Daha İyi SEO İçin Web Sitenizi Nasıl Optimize Edebilirsiniz?



Yerli müdafaaname sanayii şirketleri tarafından havacılık düzlükında peş peşe atılan süratli adımlar yardımıyla 2022 senesinde dünyanın en çok İHA-SİHA satan ülkesi Türkiye başüstüne. Her güzeşte ruz de yeni araçların haberini alıyoruz. Geçtiğimiz senenin ahir TUSAŞ tarafından gizliden gizliye geliştirilen Anka-3/ MİUS insansız savaş uçağının bir numara çizimleri ortaya çıktı. Bugün bile gerçek manzarası paylaşıldı.



TUSAŞ Anka-3 / MİUS insansız savaş uçağı hangardan çıktı!

Türkiye’nin havacılık cenahında izlediği makul bir rota bulunuyor. Elbet burada en çok kıymet sunu edenler önümüzdeki ay bir numara pervazunu gerçekleştirecek olan Hürjet ve proje takvimi 2 yıl öne çekildiği bâtınin yıl sonuna kadar havalanması beklenen MMU.

Lakin işçilikin bir bile insansız yakaı bulunan. Burada ise Baykar ve TUSAŞ tarafından vüruttirilen İHA, SİHA, TİHA ve bile MİUS sistemleri bulunuyor. Katıksız bugüne denli vüruttirilen insansız çekicilik araçları hem alanda ispatladığı operasyonel yetenekleri hem de memleketler arası dış satım süksesı ile tüm dünyada ünlendi.




Günümüzde ise artık belirli bir uygulayım bilimi seviyene gelindiği, hatta dünyada bu maslahatin öncüleri ortasına girildiği midein berenarı daha majör boyutlu, çok daha süratli gidebilen ve farklı yararlanma senaryoları midein geliştirilen vesait üzerinde duruluyor.

Bunlardan birincisi 6 tonluk kalkış tartısı kâin Bayraktar Kızılelma oldu. Ukrayna’dan mevrut ve TEI tarafından üretilen evcil motorları kullanan farklı versiyonları olan bu çatlakç envantere girdiğinde tıpkı Anka ve TB2’lerde olduğu üzere savaş zamanı bir kez henüz değfiiltirecek.

TUSAŞ’ın da bu alanda 2012 seneından beri haneü olduğu biliniyor. Ayrıca bir numara Anka İHA’lar teslim edildiğinde bir ahir amacın TİAb-MİUS başüstüneğu açıklandı. Natürel zaman paylaşıma denli ortada yalnızca geçtiğimiz aylarda çıkan çizimler Internet sitesi vardı.

Ancak TUSAŞ bu insansız savaş uçağını gizlice tamamladı. Hatta bir müddettir testlerin strüktürldığı söyleniyor. 7 ton kalkış hamuleüne sahip olan bu kompradorn 0.7 Mach sürate çıkacağı ve radar görünürlüğünün azaltılması bağırsakin de delta kanat formunu kullandığı biliniyor. Bayağı bugün zıtmıza çıkan görsel de bunu doğruluyor.

Siz bu mevzu karşı ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *